Antena 3 CNN Actualitate Femeie resuscitată după ce i-a fost secţionat piciorul de tramvai

Femeie resuscitată după ce i-a fost secţionat piciorul de tramvai

Femeie resuscitată după ce i-a fost secţionat piciorul de tramvai
Sursa foto: tramvai
02 Apr 2010   •   14:54

O femeie a fost lovită, vineri la prânz, de un tramvai al liniei 11, în zona Piaţa Sudului din Capitală, precizează Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD), citat de Mediafax. Femeia de aproximativ 40 de ani a fost resuscitată după ce a fost scoasă de sub tramvai, fiind dusă la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti.

Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) precizează că victima accidentului de la Piaţa Sudului este o femeie de aproximativ 40 de ani, care a fost resuscitată după ce a fost scoasă de sub tramvai, fiind dusă la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti.

Iniţial, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan a anunţat că un bărbat a fost victimna accidentului. El spunea că acesta a murit după ce a fost lovit, vineri la prânz, de un tramvai al liniei 11, în zona Piaţa Sudului din Capitală.

Christian Ciocan a preciza, în jurul orei 13.00, că victima este încă prinsă sub tramvai, circulaţia rutieră fiind blocată. La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei Rutiere şi ambulanţe SMURD.

Potrivit coordonatorului SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, victima este o femeie, care a alunecat pe linia de tramvai, fiindu-i secţionat piciorul. Bogdan Opriţa a mai spus că femeia a intrat în stop cardio-respirator, iar paramedicii au reuşit să o resusciteze, după ce a pierdut foarte mult sânge.

Antena3.ro




×
Subiecte în articol: femei SMURD picior tramvai piata sudului
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close