Antena 3 CNN Actualitate O mamă și-a băgat fiica de 40 de ani într-un sac de gunoi legat la gură și a lăsat-o la ușa blocului, în Suceava

O mamă și-a băgat fiica de 40 de ani într-un sac de gunoi legat la gură și a lăsat-o la ușa blocului, în Suceava

Descoperire sinistră în scara unui bloc din Suceava: o femeie bolnavă, care arăta ca un copil, a fost găsită într-un sac de plastic.

O mamă și-a băgat fiica de 40 de ani într-un sac de gunoi legat la gură și a lăsat-o la ușa blocului, în Suceava
de Paul Ciurari    |    19 Iul 2021   •   15:17

Update: Femeia, cu probleme fizice şi psihice în vârstă de 40 de ani abandonată într-un sac, este în comă iar prognosticul este rezervat.

Femeia, cu probleme fizice şi psihice în vârstă de 40 de ani, abandonată de mamă şi frate în scara unui bloc din Burdujeni, luni la amiază, este în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Potrivit medicilor, femeia, care avea mai multe afecțiuni medicale, inclusiv  probleme psihice, este în comă, iar prognosticul este rezervat. La examinarea medicală s-a constatat că prezenta urme de strangulare, astfel că evoluția stării ei de sănătate depinde de cât timp a fost lipsită de oxigen.

Știrea iniţială

Victima, o femeie cu probleme fizice şi pshice, a fost agresată de mama şi fratele său, ambii cu probleme de sănătate.

Deşi, iniţial, autorităţile au crezut că victima este un copil, având fizionomia unui minor, au stabilit, ulterior, că este vorba despre o femeie adultă, de 40 de ani.

Femeia subnutrită era într-un sac de gunoi, legat la gură şi a fost găsită de vecini la uşa unui apartament.

Femeia subnutrită, în vârstă de 40 de ani, era într-un sac de gunoi, legat la gură

Oamenii care au găsit sacul abandonat în scara unui bloc au anunţat Poliţia şi Ambulanţa. 

Femeia a fost dusă la spital și a supraviețuit, și-a revenit și este în afara oricărui pericol.

Polițiștii au întocmit dosar penal și urmează să stabilească încadrarea juridică a faptelor.

"Astăzi, în jurul orei 13.00, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o minoră ar fi fost identificată pe casa scării unui bloc într-un sac din plastic. 

Victima a ajuns la spital 

Persoana a fost găsită de echipajul de poliție prezentând semne vitale, dar în stare de semiconștiență, fiind solicitat echipaj de ambulanță şi fiind transportată la spital pentru acordare de îngrijiri medicale de specialitate. 

La unitatea medicală, persoana în cauză şi-a revenit şi este în afara oricărui pericol.

Investigativ preliminar s-a stabilit că victima nu era minoră, ci o femeie de 40 de ani cu grave probleme psihice şi de dezvoltare fizică, prezentând fizionomia unui minor. 

Aceasta locuiește într-un apartament din cartierul Burdujeni împreună cu mama și fratele său de 37 de ani, ambii cu grave probleme psihice. Pe acest fond  cei doi (mama şi fiul) ar fi agresat victima, ar fi pus-o într-un sac şi ar fi abandonat-o în scara blocului în care locuiesc.

Femeia, bolnavă psihic, locuieşte cu mama și fratele său, ambii cu grave probleme psihice

La faţa locului a fost deplasată echipă operativă complexă din cadrul SIC şi laboratorul criminalistic mobil pentru efectuarea cercetărilor și stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului. 

De asemenea, a fost informată și DGASPC și unitatea medicală de specialitate pentru preluarea celor două persoane agresoare.

S-a întocmit dosar penal, urmând să fie stabilită cu exactitate încadrarea juridică a faptelor în funcţie de verificările care se fac la această oră", se arată în comunicatul Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Constanța
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close