Antena 3 CNN Actualitate Femeie din Sălaj trimisă la biserică de judecători pentru evaziune prin videochat

Femeie din Sălaj trimisă la biserică de judecători pentru evaziune prin videochat

O femeie în vârstă de 54 de ani, din Sălaj, a fost condamnată la închisoare cu suspendare și a fost obligată de judecători să meargă la biserică timp de 60 de zile pentru evaziune fiscală prin videochat.

Femeie din Sălaj trimisă la biserică de judecători pentru evaziune prin videochat
de Alin Tarnovschi    |    03 Sep 2020   •   22:20

Femeia din Cehu Silvaniei, județul Sălaj a fost cercetată de procurori și apoi trimisă în judecată pentru evaziune fiscală, după ce a făcut videochat, ani de zile, fără să își înregistreze veniturile și să plătească taxe și impozite.

Potrivit rechizitoriului, între anii 2013 și 2018, femeia în vârstă de 54 de ani a făcut videochat și a câștigat astfel 58.000 de lei (aproximativ 13.000 de euro), bani pe care nu i-a declarat la ANAF.

Astfel, inspectorii au aflat de banii câștigați de femeie și i-au sesizat pe procurori. Cercetată pentru evaziune fiscală, femeia a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției.

Mai mult, ea a explicat cum a intrat pe un site de profil, și-a introdus datele bancare și apoi a început să facă videochat, iar banii intrau direct în cont, notează clujust.ro.

Tribunalul Sălaj a confirmat acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat între femeie și procurori și au condamnat-o la un an și șase luni de închisoare cu suspendare.

De asemenea, judecătorii au obligat-o pe aceasta la 60 de zile de muncă în folosul comunității la o biserică.

×
Subiecte în articol: Salaj
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close