Antena 3 CNN Actualitate Femeie în stop cardio-respirator după dezinsecția făcută într-un bloc din București

Femeie în stop cardio-respirator după dezinsecția făcută într-un bloc din București

O femeie în vârstă de 57 de ani a intrat în stop cardio-respirator după o dezinsecția făcută într-un bloc din Capitală.

Femeie în stop cardio-respirator după dezinsecția făcută într-un bloc din București
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Roxana Ciucă    |    18 Noi 2021   •   11:54

Echipajul de la Ambulanță a ajuns de urgență la fața locului pentru a o resuscita. 

Femeia nu locuia în blocul respectiv, dar avea grijă de o locatară în vârstă. Ei i s-a făcut rău când a intrat în scara blocului, din cauza mirosului degajat de substanțele folosite de firma care făcea dezinsecția.  

Ea suferea de astm și la mirosul din scara blocului, starea de rău s-a agravat. Poliția a ajuns la fața locului pentru a identifica ce s-a întâmplat și ce substanțe au fost de fapt folosite. 

La data de 18 noiembrie, în jurul orei 10:00, Secția 12 Poliție a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că unei femei i s-a făcut rău după ce a intrat într-un bloc din sectorul 3, în care  a  fost efectuată  o operațiune de dezinsecţie.

La fața locului au sosit polițiști ai secției 12, care la acest moment fac verificări pentru a stabili împrejurările prin care s-a produs evenimentul.
 
Femeia a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri.La data de 18 noiembrie, în jurul orei 10:00, Secția 12 Poliție a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că unei femei i s-a făcut rău după ce a intrat într-un bloc din sectorul 3, în care  a  fost efectuată  o operațiune de dezinsecţie.

La fața locului au sosit polițiști ai secției 12, care la acest moment fac verificări pentru a stabili împrejurările prin care s-a produs evenimentul.
 
Femeia a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri.

Trei persoane moarte într-un bloc din Timișoara după dezinsecţie

Doi copii şi mama unuia dintre ei au murit la Timişoara, după ce au prezentat simptomele unei intoxicaţii în urma unei dezinsecţii, anul trecut. Alte 14 persoane sunt internate la spital. Blocul în care locuiau cu toţii fusese supus unei dezinsecţii recent. Șeful ISU a declarat la acel moment că în bloc au fost detectate substanțe neurotoxice. 

×
Subiecte în articol: București
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close