Antena 3 CNN Actualitate Femeie din Suceava, condamnată la închisoare după ce şi-a bătut iubitul la bar, pe drum şi acasă

Femeie din Suceava, condamnată la închisoare după ce şi-a bătut iubitul la bar, pe drum şi acasă

O femeie din comuna Dărmăneşti, judeţul Suceava, a fost condamnată la închisoare după ce şi-a bătut iubitul într-un bar din comună şi apoi a continuat pe drum şi acasă.

Femeie din Suceava, condamnată la închisoare după ce şi-a bătut iubitul la bar, pe drum şi acasă
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    16 Noi 2022   •   14:16

Femeia din comuna Dărmănești a fost găsită vinovată de de violență în familie raportată la tentativă de omor și a primit o pedeapsă de cinci ani de închisoare, însă soluția nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Suceava, notează Monitorul de Suceava.

Iubita bărbatului agresat se află în închisoare, încă din luna iulie, atunci când a fost arestată pentru fapta comisă.

Conform anchetatorilor, pe data de 19 iulie, femeia și iubitul ei au fost împreună la mai multe baruri din localitatea de domiciliu, unde au şi făcut scandal.

În ultimul bar vizitat, femeia l-a lovit pe bărbat cu palmele peste cap, iar acesta a plecat spre casă. Pe drum, el a fost ajuns din urmă de iubita care, din nou, a început să îl lovească, de această dată cu o lopată.

Acasă, femeia a apucat piciorul din lemn al unui scaun şi a continuat să îl lovească pe bărbat până când şi-a dat seama că acesta a suferit răni grave şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital, acolo unde medicii i-au acordat îngrijiri de specialitate şi au decis că rănile suferite i-au pus viaţa în pericol, motiv pentru care femeia a fost arestată.

×
Subiecte în articol: Suceava Dărmăneşti
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close