Antena 3 CNN Actualitate O femeie a fost ucisă într-o florărie din Satu Mare de un șofer cu BMW

O femeie a fost ucisă într-o florărie din Satu Mare de un șofer cu BMW

O femeie de 60 de ani, care se plimba pe o stradă din Satu Mare și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. Ea a fost lovită mortal de un autoturism, care a fost proiectat în afara șoselei, în urma unui accident produs de un șofer neatent. Femeia a decedat la spital.

O femeie a fost ucisă într-o florărie din Satu Mare de un șofer cu BMW
Sursa foto: portalsm.ro
de Claudia Popovici    |    07 Oct 2020   •   18:30

Tragedia a avut loc, miercuri dimineața, pe strada Ady Endre, din Satu Mare. Victima, o femeie de 60 de ani, se plimba pe trotuar.

La un moment dat, un autoturism marca BMW care se deplasa pe strada Ady Endre a intrat în coliziune cu o mașină care circula din sens opus, spun polițiștii.

În urma impactului, BMW-ul a fost proiectat într-o florărie, iar cealaltă mașină a ajuns pe trotuar lovind-o mortal pe femeia de 60 de ani care se plimba pe acolo. Victima a fost încarcerată între autoturism și un zid.

La fața locului au intervenit 4 echipaje de pompieri, o autospecială de descarcerare și 2 ambulanțe SMURD.

Femeia a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare, potrivit portalsm.ro

Din păcate a decedat după scurt timp.

“În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat că cei doi conducători auto nu au consumat alcool. Cercetările sunt în desfăşurare pentru a se stabili fondul producerii evenimentului rutier.”, a transmis IPJ Satu Mare.

 

×
Subiecte în articol: Satu Mare
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close