Antena 3 CNN Actualitate Fenechiu: Băsescu spune că a folosit doar bani albi în campanie. Să fim serioşi!

Fenechiu: Băsescu spune că a folosit doar bani albi în campanie. Să fim serioşi!

Fenechiu: Băsescu spune că a folosit doar bani albi în campanie. Să fim serioşi!
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    19 Mar 2013   •   18:08

Relu Fenechiu este supărat pe Traian Băsescu. Ministrul Transporturilor spune că Adrian Năstase a fost trimis la închisoare pentru un lucru pe care îl fac toţi politicienii, inclusiv preşedintele.

Adică, pentru că ar fi folosit bani "negri" în campania electorală.

"Năstase a fost închis pentru o chestiune pe care o fac mulţi politicieni. Partidele politice nu se finanţează doar din bani albi.(....) Băsescu cu mâna pe inimă spune că a folosit doar bani albi pentru finanţare în campania electorală, să fim serioşi", a afirmat ministrul liberal al Transporturilor, marţi, cu ocazia unei vizite făcute pe şantierul metroului din Drumul Taberei.

Fostul premier Adrian Năstase, pentru care a instanţa a dispus eliberarea condiţionată, a părăsit, luni, Penitenciarul Jilava.

Marţi seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii "100 de minute", Alessandra Stoicescu şi invitaţii săi, Mădălin Voicu, Mugur Ciuvică şi Bogdan Ciucă, au comentat declaraţiile ministrului Fenechiu.


Citeşte şi:

Ministrul Transporturilor: Băsescu să renunţe la populismele ieftine. O să vedeţi, data viitoare va lua din nou avionul VIP


Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "100 de minute cu Alessandra Stoicescu".



×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close