Antena 3 CNN Actualitate Fenechiu: Menţin declaraţia că demisionez dacă CFR Marfă nu se privatizează din cauza mea sau a oamenilor mei

Fenechiu: Menţin declaraţia că demisionez dacă CFR Marfă nu se privatizează din cauza mea sau a oamenilor mei

Fenechiu: Menţin declaraţia că demisionez dacă CFR Marfă nu se privatizează din cauza mea sau a oamenilor mei
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    23 Mai 2013   •   17:51

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat că îşi menţine declaraţia potrivit căreia va demisiona în cazul în care procedura de privatizare a companiei CFR Marfă nu se va finaliza din cauza sa sau a angajaţilor din minister, relatează Agerpres.

"Îmi păstrez în continuare declaraţia că, dacă din cauza mea sau a oamenilor din minister, procedura (de privatizare a CFR Marfă - n.r.) nu se finalizează, îmi dau demisia. Cert este că, până în acest moment, nu a existat nicio clipă întârziere în această procedură din partea comisiei sau a ministerului, motiv pentru care, până în acest moment, nu pot decât să-i felicit pe toţi cei care fac parte din Comisia de licitaţie, dar şi pe consultanţi", a declarat Fenechiu.

Companiile care au depus oferte la etapa de precalificare pentru achiziţionarea a 51% din acţiunile CFR Marfă sunt SC Grup Feroviar Român, Omnitrax INC şi Asocierea SC Transferoviar Grup şi Donau - Finanz Gmbh.

Lista scurtă cu investitorii calificaţi pentru continuarea procedurilor urmează a fi anunţată în cursul zilei de joi.

Licitaţia pentru privatizarea CFR Marfă porneşte de la 180 milioane de euro.



Câştigătorul licitaţiei ar trebui anunţat pe 20 iunie.

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close