Antena 3 CNN Actualitate Fenomen paranormal rar la Sfinxul din Bucegi, sute de oameni au participat la piramida energetică

Fenomen paranormal rar la Sfinxul din Bucegi, sute de oameni au participat la piramida energetică

Sute de oameni s-au adunat, astăzi, la Sfinxul din Bucegi pentru a participa la un fenomen paranormal rar: piramida energetică, care se formează în fiecare an, în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră.

Fenomen paranormal rar la Sfinxul din Bucegi, sute de oameni au participat la piramida energetică
Sursa foto: Antena 3
de Cristi Georgescu    |    28 Noi 2021   •   17:11

Fenomenul paranormal rar s-a format, astăzi, 28 noiembrie 2021, la ora 16.45. În ciuda temperaturilor scăzute şi al viscolului, sute de oameni au urcat la Sfinxul din Bucegi pentru a lua parte la piramida energetică.

Potrivit legendei, care nu are la bază o cercetare ştiinţifică, în fiecare an, în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră, razele Soarelui formează un efect de lumină, interpretat drept o piramidă magică plină cu energii puternice pe care doar cei cu experienţă le pot simţi.

Sute de oameni au mers, astăzi, la Sfinxul din Bucegi pentru a fi martori la fenomenul paranormal, evenimentul fiind anunţat şi planificat pe internet cu mult timp înainte.

Legenda piramidei energetice de la Sfinxul din Bucegi atrage, an de an, sute de oameni curioşi.

Totodată, mulţi dintre curioşi sunt oameni nefamiliarizaţi cu traseul montan, astfel că, în anii trecuţi, jandarmii montani şi salvamontiştii au fost nevoiţi să intervină pentru a recupera de pe traseu zeci de persoane epuizate de efort.

×
Subiecte în articol: Sfinxul din Bucegi
Parteneri
Primele imagini cu criminalul de la Brăila. A fost filmat înainte de tragedie
x close