Antena 3 CNN Actualitate Fermă de ţiţei şi canabis, descoperită la Constanţa (VIDEO)

Fermă de ţiţei şi canabis, descoperită la Constanţa (VIDEO)

Fermă de ţiţei şi canabis, descoperită la Constanţa (VIDEO)
22 Iun 2010   •   18:39

Fermă de ţiţei şi canabis la Constanţa. Şi nu una oarecare, ci dotată cu tehnologie de ultimă generaţie. Atât pentru furtul de ţiţei, cât şi pentru creşterea plantelor. Semn că afacerea mergea de minune. Nici la capitolul producţie nu era mai rău: 900 de ghivece de canabis şi 35 de tone de ţiţei au descoperit poliţiştii în localitatea Lumina. Şase persoane au fost reţinute.

Afacerea a fost pusă pe picioare de şase indivizi din Constanţa, Bacău şi Ploieşti. Totul se petrecea în spatele unei ferme dezafectate. Investiţia, care i-a uimit până şi pe anchetatori, era de ultimă generaţie.

Iar afacerea mergea ca pe roate. Transportul ţiţeiului între localităţile Lumina şi Ovidiu era făcut cu o cisternă proprie. Micii afacerişti nu s-au limitat însă numai la asta. Ei cultivau şi droguri. ?La aceiaşi fermă a mai fost identificată o instalaţie de canabis. Aceste plante, erau în ghivece ,900 de ghivece, pe o suprafaţă de 2500 de metri?, a declarat George Dorel Popa, inspector şef IPJ Constanţa.

Anchetatorii au mai descoperit şi 23 de maşini de lux, furate din ţară sau din străinătate. Cei şase bărbaţi riscă acum până la 18 ani de închisoare.

Observator

 

×
Subiecte în articol: droguri canabis
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close