Antena 3 CNN Actualitate Ferrari, ridicat de polițiștii din Capitală. Era parcat pe o trecere de pietoni din Sectorul 1

Ferrari, ridicat de polițiștii din Capitală. Era parcat pe o trecere de pietoni din Sectorul 1

Polițiștii locali au ridicat astăzi un autoturism marca Ferrari, parcat neregulamentar în zona Bulevardului Mihalache din Sectorul 1 al Capitalei.

Ferrari, ridicat de polițiștii din Capitală. Era parcat pe o trecere de pietoni din Sectorul 1
Sursa foto: Facebook/ Clotilde Armand
de Mia Lungu    |    06 Iun 2022   •   13:40

"Polițiștii locali au ridicat astăzi un autoturism parcat neregulamentar în zona Bulevardului Mihalache. Acest autoturism marca Ferrari a ales să parcheze pe trecerea de pietoni. Ghinion! Continuăm acțiunea de ridicare a mașinilor parcate pe trecerile de pietoni și parcate neregulamentar în Sectorul 1", a scris Clotilde Armand, primarul de sector, pe Facebook.

"PS: Dacă ai Ferrari nu înseamnă că poți parca neregulamentar în Sectorul 1", a adăugat aceasta.

Maşinile care blochează trotuarele din Sectorul 1 vor fi ridicate. Ce amendă plătesc șoferii care parchează neregulamentar

Șoferii care au parcat neregulamentar trebuie să plătească 425 de lei pentru a-şi recupera maşina ridicată, în primele 24 de ore. Apoi, amenda creşte cu 25 de lei pentru fiecare zi de depozitare.

Constatarea contravențiilor și aplicarea sancțiunilor se face de către Poliția Locală Sector 1, iar de ridicarea, transportul și depozitarea autoturismelor se ocupă ADP Sector 1. Vehiculele ridicate sunt depozitate în spațiul special amenajat la sediul din Șos. Odăii nr. 3-5. 

- Tarifele de ridicare sunt: 200 de lei pentru vehicule cu masa maxim autorizată de până la 5 tone, inclusiv, și 270 de lei pentru vehicule cu masa maxim autorizată de peste 5 tone.

- Tarifele de transport sunt: 150 de lei pentru vehicule cu masa maxim autorizată de până la 5 tone, inclusiv, și 200 de lei pentru vehicule cu masa maxim autorizată de peste 5 tone.

- Tarifele de depozitare sunt: 75 de lei în primele 24 de ore, și 25 de lei/zi după intervalul de 24 de ore. 
Pentru mai multe informații, proprietarii vehiculelor ridicate pot contacta dispeceratul Poliției Locale Sector 1- 021/9540 sau e-mail: [email protected].”

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close