Antena 3 CNN Actualitate Alertă în Bucureşti şi Ilfov. Zeci de poliţişti caută două fete de 15 şi 16 ani, dispărute de dimineaţă

Alertă în Bucureşti şi Ilfov. Zeci de poliţişti caută două fete de 15 şi 16 ani, dispărute de dimineaţă

Este alertă la această oră în Bucureşti şi Judeţul Ilfov, pentru găsirea a două adolescente de 15 şi 16 ani, date dispărute de părinţii lor. Fetele au plecat dimineaţă de acasă, stau în Chianja, şi nu s-au mai întors, nici nu au mai răspuns la telefoane.

Alertă în Bucureşti şi Ilfov. Zeci de poliţişti caută două fete de 15 şi 16 ani, dispărute de dimineaţă
de Georgiana Adam    |    13 Ian 2021   •   20:26

Cele două fete au plecat de la domiciliile lor în dimineaţă zilei de miercuri, 13 ianuarie, anunţă Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care au început operaţiunile de căutare ale celor două fete.

"La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 14:30, mamele celor 2 minore, au sesizat în mod direct polițiștii din Chiajna cu privire la faptul că, la data de 13 ianuarie a.c., în intervalul 07-11:30,  cele două fete, în vârstă de 15 și 16  ani, au plecat de acasă și nu s-au  mai întors la adresa de domiciliu

Fata de 16 ani are următoarele semnalmente: înălțime 1,63 m, aproximativ 85 kg, constituție atletica,  față ovală, păr șaten, ochii căprui.

Fata de 15 ani are următoarele semnalmente: înălțime 1,65 m, aproximativ 49 de kg, constituție slabă,  păr blond,  față ovală, ochii căprui", se arată într-un comunicat dat publicităţii de poliţişti.

Aceştia iau în considerare mai multe variante. Fie fetele s-au certat cu părinţii şi au plecat de acasă, fie şi-au făcut prieteni şi au fugit cu ei dar au în calcul şi variante sumbre ca răpire sau crimă.

Nu se cunosc articolele vestimentare, pe care acestea le purtau la momentul plecării, mai spun poliţiştii. Cele două tinere au lăsat în urmă un bileţel prin care spun doar că pleacă de acasă, fără să dea şi alte detalii. Ele sunt căutate cu toate mijloacele posibile, anunţă autorităţile, mai puţin cu câinii de urmă, întrucât vremea nu permite acest lucru.

Persoanele care dețin informații sau care pot da relații despre persoanele dispărute, sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

UPDATE ora 23.00 FETELE AU FOST GĂSITE!

"În urma activităților investigativ-operative, cele 2 fete de 15 si 16 ani au fost depistate în jurul orelor 21:05, de către  polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov în Gara de Nord, din București.Din verificările efectuate minorele nu au fost victima vreunei infracțiuni, acestea fiind predate părintilor", se arată într-un comunicat al poliţitşilor.
 

×
Subiecte în articol: Ilfov București
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close