Antena 3 CNN Actualitate Cinci fete au dispărut fără urmă dintr-un centru de plasament din Botoșani. Poliția apelează la ajutorul populației pentru a le găsi

Cinci fete au dispărut fără urmă dintr-un centru de plasament din Botoșani. Poliția apelează la ajutorul populației pentru a le găsi

Cinci fete cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani au fost date dispărute, duminică, de reprezentanții unui centru de plasament din orașul Dorohoi, județul Botoșani.

Cinci fete au dispărut fără urmă dintr-un centru de plasament din Botoșani. Poliția apelează la ajutorul populației pentru a le găsi
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    04 Apr 2021   •   17:21

Polițiștii din Botoșani au fost sesizați duminică de către reprezentanții unui centru de plasament din Dorohoi cu privire la faptul că cinci fete au părăsit centrul sâmbătă, cu învoire pentru câteva ore, și nu au mai revenit.

IPJ Botoșani precizează că minorele au avut plecări repetate din centrul de plasament și în trecut, fiind găsite de fiecare dată fie în Dorohoi, fie în Botoșani.

Fetele au vârste cuprinse între 13 și 17 ani:

Cobzariu Florentina, de 16 ani. Semnalmente: 1,60 înalțime, ochi căprui, păr castaniu, aproximativ 56 de kiligrame. Vestimentație la momentul plecării: geacă neagră, blugi de culoare albastră, încălțăminte închisă la culoare.

Pandel Ana-Maria, de 15 ani. Semnalmente: 1, 70 înălțime, ochi negri, ten măsliniu, față ovală, păr brunet creț, aproximativ 56 de kilograme. Vestimentație la momentul plecării: Geacă, pantaloni din imitație de piele, încălțăminte, toate de culoare neagră.

Viciriuc Ionela, de 17 ani. Semnalmente: 1,64 înălțime, ochi albaștri, păr șaten, 57 de kilograme. Vestimentație : geacă din material de tip blue-jeans, de culoare albastră cu bej, pantaloni de culoare albastră, încălțăminte închisă la culoare.

Viciriuc Florentina, de 16 ani.Semnalmente: 1, 60 înălțime, ochi căprui, păr șaten, 70 de kilograme. Vestimentație: geacă de culoare neagră având model cu dungi gri, blugi de culoare neagră, încălțăminte roz.

Ungureanu Denisa, de 13 ani. Semnalmente: 1, 58 înălțime, ochi căprui, 48 de kilograme, păr brunet. Vestimentație: Hanorac de culoare neagră, pantaloni de culoare verde închis, încălțăminte de culoare alb cu roșu.

Cei care dețin informații cu privire la cele cinci minore sunt rugaí să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze 112.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close