Antena 3 CNN Actualitate 40 de fete, seduse prin metoda ”loverboy” și obligate să se prostitueze în țară și în străinătate

40 de fete, seduse prin metoda ”loverboy” și obligate să se prostitueze în țară și în străinătate

40 de fete au fost seduse prin metoda ”loverboy” şi obligate să se prostitueze atât în ţară, cât şi în străinătate. De pe urma lor, traficanţii au câştigat nu mai puţin de trei milioane de euro.

40 de fete, seduse prin metoda ”loverboy” și obligate să se prostitueze în țară și în străinătate
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    Rafaelo Varga    |    27 Aug 2021   •   16:36

Cele 40 de tinere, care provin din medii defavorizate sau din familii sărace și care nu aveau prea multă educație, au fost păcălite prin metoda ”loverboy”.

După ce au fost seduse prin aceasta metoda, fetele au fost obligate să se prostitueze atât în țară, cât și în străinătate, mai exact în Anglia, Scoția, Danemarca, Austria și Elveția.

De pe urma acestor fete, infractorii au reușit să obțină mai bine de trei milioane de euro.

Vineri, procurorii au descins la mai multe adrese și, totodată, au reținut pentru 24 de ore 13 persoane.

Aceștia au confiscat și mai multe bunuri de lux, precum 13 autoturisme, peste 80 de telefoane mobile, 76 de laptopuri, carduri și stick-uri de memorie, trei tablete, înscrisuri bancare și contracte de vânzare-cumpărare a unor imobile.

Cele 13 persoane urmează să fie prezentate, în cursul zilei de astăzi, în fața judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

×
Subiecte în articol: Loverboy
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close