Antena 3 CNN Actualitate Fetele dispărute în Constanţa au fost găsite. S-au plimbat, s-au distrat şi au dormit prin parcuri

Fetele dispărute în Constanţa au fost găsite. S-au plimbat, s-au distrat şi au dormit prin parcuri

Fetele dispărute în Constanţa au fost găsite. S-au plimbat, s-au distrat şi au dormit prin parcuri
Sursa foto: Foto: VideoNews
25 Mai 2011   •   12:00

Cele două fete din Constanţa date dispărute la sfârşitul trecute au fost găsite de poliţişti după câteva zile de căutări. Fetele de 11 şi 13 ani au spus anchetatorilor că în tot acest timp s-au plimbat, s-au distrat şi au dormit prin parcuri, conform Mediafax.

"Cele două fete au fost găsite marţi în jurul orei 23.00, de către un echipaj al Secţiei 3 Poliţie şi au fost duse la sediu. Ele au declarat că nu au fost victimele vreunei infracţiuni”, a declarat Gelu Manolescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanţa.

Anunţul a fost făcut de un cetăţean care a anunţat la 112 că le-a văzut în zona Casei de Cultură.

Manolescu a mai precizat că fetele nu aveau urme de agresiune pe corp şi că le-au declarat poliţiştilor că au plecat de acasă după ce au vorbit cu “nişte băieţi”, tot minori, pe care îi cunoscuseră pe reţeaua de socializare Facebook şi cu care au vrut să se întâlnească.

“Fetele au spus că nu au rămas cu cei doi sau trei băieţi, ci s-au distrat singure, s-au plimbat prin Mamaia şi prin Constanţa şi au dormit în parcuri sau în scări de bloc”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa.

Cele două adolescente din Constanţa au fost căutate cu disperare de părinţi dar şi de poliţişti în tot judeţul. Au dispărut duminică, după ce au plecat întâlnire cu prieteni cunoscuţi pe Internet.



×
Subiecte în articol: parcuri parinti Facebook
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close