Antena 3 CNN Actualitate Fetiţă dispărută după ce a plecat la magazin în Bragadiru. Copila a fost găsită după câteva ore

Fetiţă dispărută după ce a plecat la magazin în Bragadiru. Copila a fost găsită după câteva ore

O fetiță de 11 ani a dispărută de acasă, din localitatea Bragadiru, județul Ilfov este căutată de polițiști. Autoritățiile au fost alertate de mama fetiței.

Fetiţă dispărută după ce a plecat la magazin în Bragadiru. Copila a fost găsită după câteva ore
de Diana Dragotescu    |    12 Sep 2020   •   13:06

UPDATE 13.20. Potrivit Poliţiei, fetiţa a fost găsită, iar în perioada în care a lipsit nu a fost victima vreunei infracţiuni. Conform unor surse, copila a fost la un magazin, apoi a pierdut timpul pe stradă, iar familia a intrat în panică atunci când nu s-a întors acasă.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov o caută pe fetița în vârstă de 11 ani, care în dimineața de sâmbătă, a plecat de acasă, din orașul Bragadiru și nu s-a mai întors.

Mama fetei a anunțat dispariția copilei, spunând că aceasta a plecat de acasă în jurul orelor 08.20, pentru a merge la un magazin și nu s-a mai întors.

Fetița are 1,50 metri înălțime, păr șaten cu vârfurile blonde și ochii căprui.

Când a plecat de acasă, copila purta un tricou de culoare turcoaz cu inscripția PUMA, blugi negri și adidași roz.

Cei care au informații sau care pot da relații despre fetița dispărută sunt rugați să sune la numărul unic de Urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: disparuta Bragadiru
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close