Antena 3 CNN Actualitate O fetiță de 5 ani a supraviețuit miraculos, după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Hunedoara

O fetiță de 5 ani a supraviețuit miraculos, după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Hunedoara

O fetiță de doar 5 ani a supraviețuit în mod miraculos, după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Hunedoara.

O fetiță de 5 ani a supraviețuit miraculos, după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Hunedoara
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    25 Iul 2022   •   16:57

Incidentul s-a petrecut în orașul Hunedoara. O fetiță în vârstă de 5 ani care se afla acasă, alături de sora mai mică, în vârstă de 3 ani a căzut de la etajul 4 al locuinței în care trăia alături de mama acesteia. Se pare că mama minorelor era plecată la cumpărături. Fetița a vrut să deschidă geamul, s-a dezechilibrat și a căzut în gol.

"În cădere, aceasta s-a lovit de o antenă de satelit și de copertina de la intrarea în bloc, lucru care a atenuat căderea. Din spusele martorilor, fetița era într-o stare destul de gravă în momentul în care au ajuns la fața locului echipajele de la ambulanță, care au transportat-o la spital.

Medicii au făcut minuni, astfel că fetița se află în afara oricărui pericol în acest moment", a transmis corespondentul Antena 3 Andreea Borboros.

Polițiștii din Hunedoara au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.

 

×
Subiecte în articol: fetita căzută bloc
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close