Antena 3 CNN Actualitate Fetiță de 6 ani, accidentată mortal, în județul Harghita. Trupele speciale l-au salvat pe șofer de furia părinților

Fetiță de 6 ani, accidentată mortal, în județul Harghita. Trupele speciale l-au salvat pe șofer de furia părinților

O fată de 6 ani a murit după ce a fost acroşată de o maşină în timp încerca să traverseze strada, duminică după-amiază, în localitatea Ocna de Sus.

Fetiță de 6 ani, accidentată mortal, în județul Harghita. Trupele speciale l-au salvat pe șofer de furia părinților
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    02 Ian 2022   •   22:02

Şoferul maşinii este un bărbat de 45 de ani, din Cristuru Secuiesc, care se deplasa dinspre Praid către Odorheiu Secuiesc.

După accident, rudele victimei s-au adunat la fața locului și au intenționat să-l atace pe șofer, însă intervenția promptă a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale au prevenit escaladarea situației.

„Datorită faptului că, imediat după accident, în zonă au început să vină, în număr mare, rude ale minorei, care au început să se manifeste violent, la faţa locului s-au deplasat două echipe de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi patrulele de poliţie disponibile din localităţile învecinate, pentru a preîntâmpina o posibilă tulburare a ordinii publice.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc accidentul", a transmis IPJ Harghita.

×
Subiecte în articol: fetita accident
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close