Antena 3 CNN Actualitate Fetiţa de 10 ani dispărută de acasă, găsită moartă: A fost violată şi strangulată

Fetiţa de 10 ani dispărută de acasă, găsită moartă: A fost violată şi strangulată

Fetiţa de 10 ani dispărută de acasă, găsită moartă: A fost violată şi strangulată
Sursa foto: Foto: INTACT Images
19 Iun 2011   •   10:10
O fetiţă de 10 ani care a dispărut vineri de acasă a fost găsită moartă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un canal din zona localităţii Jimbolia (Timiş), informează Mediafax.

Poliţiştii au reţinut un bărbat suspect în acest caz. Acesta a fost dus pentru audieri la Poliţie, unde a recunoscut că a violat-o şi a omorât-o prin strangulare.
   
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Andreea Cinteză, a declarat că poliţiştii din Jimbolia au fost sesizaţi, sâmbătă, că o fetiţă de zece ani a dispărut de acasă vineri după-amiază, aceştia descoperind cadavrul ei într-un canal din apropierea localităţii, în noaptea de sâmbătă spre duminică.
   
Potrivit anchetatorilor, fetiţa stătea peste vară la bunici, în Jimbolia, iar vineri, în jurul orei 15.00, a plecat împreună cu un bărbat de 40 de ani, cunoscut al familiei, la scăldat.
   
Familia fetiţei a anunţat însă dispariţia acesteia abia sâmbătă seară.
   
Conform surselor citate, fetiţa a fost descoperită dezbrăcată într-un canal, iar rochiţa pe care o purta era pusă deasupra cadavrului.
   
Cinteză a precizat că duminică dimineaţă poliţiştii l-au prins pe bărbatul de 40 de ani cu care fetiţa plecase la scăldat, acesta fiind dus la audieri.
   
Anchetatorii au precizat că suspectul şi-a recunoscut fapta şi a declarat în timpul audierilor că a deflorat-o, iar apoi a omorât-o prin strangulare deoarece s-a speriat când a văzut sângele.


 


×
Subiecte în articol: fetita disparuta canal Politie politisti
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close