Antena 3 CNN Actualitate Fetiţă de 10 ani, în stare gravă la spital. A fost lovită de crengi de copac rupte de vijelie

Fetiţă de 10 ani, în stare gravă la spital. A fost lovită de crengi de copac rupte de vijelie

Fetiţă de 10 ani, în stare gravă la spital. A fost lovită de crengi de copac rupte de vijelie
Sursa foto: Foto: INTACT Images
10 Apr 2011   •   10:15

O fetiţă de 10 ani din Tecuci, judeţul Galaţi, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovită de crengile unui copac.

Crengile s-au rupt din cauza unei vijelii, lovind-o pe fetiţă în cap. Medicii încearcă acum să o ţină în viaţă pe fetiţa rănită.
Copilul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţă "Sfântul Andrei" din Galaţi informează Mediafax.
   
Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi, a declarat că în momentul intervenţiei ambulanţei, copilul era în comă superfiacială, având o plagă la cap.
   
"Am fost solicitaţi să intervenim, sâmbătă, după ora 13.00, în tabăra de sinistraţi de la Tecuci. O fetiţă de zece ani ai cărei părinţi locuiesc în acea tabără, a fost rănită de crengile unui plop rupte de vânt, în timp ce se juca. În momentul intervenţiei ambulanţei, copilul era în comă superficială având o plagă la cap, în zona frontală. Până în momentul internării, însă, copilul a intrat în comă profundă", a spus Mihai Polinschi.
   
El a precizat că, din informaţiile pe care le are, copilul a suferit o fractură de occipital, iar medicii de la spital încearcă salvarea sa.

×
Subiecte în articol: copac fetita vijelie vant Tecuci spital medici
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close