Antena 3 CNN Actualitate Fetiță de 11 ani, violată în repetate rânduri de vecinul la care rămânea peste noapte cu acordul mamei. Bărbatul a fost arestat

Fetiță de 11 ani, violată în repetate rânduri de vecinul la care rămânea peste noapte cu acordul mamei. Bărbatul a fost arestat

O fetiță de 11 ani a fost violată în repetate rânduri de un vecinul ei, un bărbat de 45 de ani din Petroșani, în casa căruia rămânea uneori peste noapte, cu acordul mamei ei.

Fetiță de 11 ani, violată în repetate rânduri de vecinul la care rămânea peste noapte cu acordul mamei. Bărbatul a fost arestat
Sursa foto: foto- Pexels
13 Feb 2020   •   09:34

Violatorul, care a fost reținut de poliţişti, a șantajat-o pe victimă că va prezenta public înregistrări cu ea dacă îi va spune mamei sau altor persoane ce s-a întâmplat.

"Erau vecini. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore, în cursul nopţii. El va fi prezentat magistraţilor petroşăneni sub acuzaţia de viol şi şantaj - avea înregistrări cu fata şi o şantaja că le va face publice dacă minora va spune despre relaţiile sexuale mamei sau altor persoane", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

Fapta a fost reclamată la Poliţia Petroşani, miercuri seara, de către mama victimei, o femeie de 34 de ani. Aceasta a declarat că, începând cu luna decembrie 2019, fiica sa de 11 ani s-a deplasat la locuinţa bărbatului de 45 de ani, din Petroşani, unde a rămas să doarmă, uneori cu acordul mamei. Ulterior, femeia a aflat că bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minora.

Fetiţa a fost condusă la sediul Poliţiei Petroşani, pentru a fi audiată în legătură cu fapta sesizată, şi va fi supusă unei expertize medicale în regim de urgenţă.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru viol şi lipsire de libertate în mod ilegal, ancheta fiind coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.

De asemenea, conducerea IPJ Hunedoara a dispus o verificare internă pentru a se stabili dacă fapta a mai fost reclamată poliţiştilor de către mama victimei.
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: violator Petrosani
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close