Fetiţă de opt ani împuşcată în picior de fratele ei mai mic, din greşeală

01 Iun 2010   •   09:32
Fetiţă de opt ani împuşcată în picior de fratele ei mai mic, din greşeală arma

O fetiţă de 8 ani a fost împuşcată în picior de fratele ei cu patru ani mai mic, în Dâmboviţa. Accidentul s-a petrecut în timp ce copiii se aflau în vizită la unchiul lor. Băiatul a pus mâna pe armă şi a început să-şi ameninţe sora în joacă. Puşca s-a descărcat şi a rănit-o pe copilă. Unchiul copiilor este cercetat acum de poliţişti pentru că nu avea dreptul să deţină o armă.

Băieţelul de doar patru ani a zărit arma pe un şifonier şi, crezând că e de jucarie, a pus mâna pe ea şi a început să-şi ameninţe sora. Ca să ajungă la armă, copilul s-a urcat pe o masă, potrivit unchiului său.

Puşca era însă încărcată, iar băiatul a apăsat din greşeala pe trăgaci. Glonţul s-a oprit în piciorul fetei de 8 ani. Mama copiilor a auzit ţipetele şi s-a grăbit să ajungă cu micuţa la spital. Potrvit medicilor, nu a fost vorba de o puşcă cu alice. Glonţul a pătruns în coapsa copilei, dar nu a produs răni grave.

Cazul a fost preluat de poliţişti şi procurori, care îl anchetează pe unchiul copiilor.

Observator

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close