Antena 3 CNN Actualitate Fetiţa dispărută şi găsită prin sistemul RO-Alert a fost răpită şi abuzată chiar de cel care a sunat la 112

Fetiţa dispărută şi găsită prin sistemul RO-Alert a fost răpită şi abuzată chiar de cel care a sunat la 112

Fetiţa dispărută şi găsită în Bucureşti, prin sistemul RO-Alert, a fost răpită şi abuzată chiar de bărbatul care a sunat la 112 şi a anunţat că a găsit-o.

de Alin Tarnovschi    |    05 Aug 2023   •   19:34

Fetiţa în vârstă de 11 ani a dispărut, ieri, de acasă, din judeţul Ilfov, iar familia a cerut ajutorul Poliţiei.

Ulterior, în timpul căutărilor, copila ar fi fost văzută în Sectorul 2 din Bucureşti, astfel că poliţiştii au transmis un mesaj RO-Alert cu privire la dispariţia fetei.

Un bărbat a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că a primit mesajul RO-Alert şi că a găsit-o pe fetiţa dispărută. Ea a fost dusă la Poliţie, acolo unde, astăzi, după ce a fost consiliată de psihologii DGASPC, împreună cu familia, a povestit tot ce i s-a întâmplat.

Astfel, fata a explicat că bărbatul care a sunat la 112 a răpit-o, a dus-o la el acasă şi a abuzat-o.

Astăzi, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au anunţat că l-au reţinut pe suspect şi îl vor prezenta instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Update ora 22.00. Judecătorii au admis propunerea procurorilor şi au emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile. Mai mult, suspectul a declarat în faţa judecătorilor că nu doreşte să conteste decizia de arestare.

×
Subiecte în articol: ro-alert București Ilfov Poliția Română
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close