Antena 3 CNN Actualitate Fetița care și-a găsit părinții morți în Argeș și-a sunat sora: 'Nu mă lăsa singură!'

Fetița care și-a găsit părinții morți în Argeș și-a sunat sora: 'Nu mă lăsa singură!'

Fetița în vârstă de 12 ani, din satul Pietroșani, județul Argeș, care și-a găsit părinții morți, și-a sunat sora imediat, a anunțat-o că 'mami și tati sunt morți' și a implorat-o să nu o lase acolo.

Fetița care și-a găsit părinții morți în Argeș și-a sunat sora: 'Nu mă lăsa singură!'
Sursa foto: Pixabay / curierul.ro
16 Mai 2020   •   16:50

Tragedia prin care fetița a fost nevoită să treacă s-a produs vineri, 15 mai 2020, la primele ore ale dimineții, atunci când părinții ei, Petre (44 de ani) și Narcisa (38 de ani) au început să se certe.

Potrivit jurnaliștilor de la curierul.ro, bărbatul de 44 de ani a pus mâna pe o lopată și și-a lovit soția de mai multe ori. Intenția lui a fost, cel mai probabil, să își bată soția, însă când a văzut că aceasta este plină de sânge și s-a prăbușit în curte, a realizat că a ucis-o.

În scurt timp, fără să îi pese că în casă se aflau cei doi copii, fetița de 12 ani și un băiețel de numai trei ani, bărbatul s-a spânzurat.

După ce scandalul s-a oprit, fetița de 12 ani a ieșit din camera în care se adăpostise și și-a văzut inițial tatăl, iar apoi a ieșit în curte și și-a văzut mama.

Fetița care și-a găsit părinții morți în casă la Pietroșani, județul Argeș

Imediat, copila a pus mâna pe telefon și și-a sunat sora vitregă, care locuiește în altă localitate din apropiere.

Tânăra de 22 de ani era fiica femeii ucise dintr-o altă căsătorie.

"M-a sunat sora-mea. Mi-a zis că mami şi tati sunt spânzuraţi şi să n-o las singură. Aseară am vorbit cu mami la telefon. Nu avea nimic. M-aş fi gândit că îşi face el, dar nicidecum ei. El era depresiv. Aşa a fost el tot timpul era un om mai dugos. Dimineaţă i-a găsit", a precizat tânăra.

×
Subiecte în articol: Argeş
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close