Antena 3 CNN Actualitate "Fetița mea moare în chinuri, nu mai pot să o privesc cum se stinge. Vă implor ajutorul!" | O mamă din Vaslui se chinuie să-și salveze copila bolnavă de cancer

"Fetița mea moare în chinuri, nu mai pot să o privesc cum se stinge. Vă implor ajutorul!" | O mamă din Vaslui se chinuie să-și salveze copila bolnavă de cancer

O mamă din Vaslui se chinuie să își salveze fata bolnavă de cancer, maladie care a apărut de la o măsea, şi face un apel disperat să fie ajutată pentru a strânge banii necesari.

"Fetița mea moare în chinuri, nu mai pot să o privesc cum se stinge. Vă implor ajutorul!" | O mamă din Vaslui se chinuie să-și salveze copila bolnavă de cancer
Sursa foto: pixabay.com/stirilekanald.ro
de Georgiana Adam    |    08 Mai 2023   •   10:00

Medicii i-au scos mandibula, însă boala a continuat să avanseze, iar tratamentul din țară nu are efect.

Ecaterina a primit o șansă la viață la un spital din Turcia. Cum nu are bani, femeia a apelat la o asociație ca să o ajute să strângă banii necesari pentru un tratament în Turcia.

"Ecaterina mea se stinge, în fiecare zi e mai rău, nu mă mai lasă nici să o ating, are dureri îngrozitoare! Vă implor, salvați-mi fetița.

Fetița mea mai are o singură șansă, un tratament în străinătate, dar trebuie să plătim 90.250 dolari", spune mama fetiţei din Vaslui.

Ecaterina are nevoie de 90.250 dolari, pentru a merge în Turcia, la tratament

"Ecaterina a primit șansa la viață de la o clinică privată din Turcia, ultima ei șansă la viață, însă trebuie să achităm 90.250 dolari înainte de internare.

Noi suntem oameni simpli de la țară, locuim în satul Ibăneşti din Vaslui, nu avem nicio șansă să strângem acești bani. Vă implor, ajutați-mă! 

Vă implor, dacă sunteți părinți, voi înțelegeți că îmi dau viața pentru fetița mea! 

Ecaterina are cancer pornit de la o măsea, medicii i-au scos mandibula, însă boala avansează. 

Mama din Vaslui: "Cancerul nu se oprește, se răspândește în tot corpul"

Cancerul nu se oprește, se răspândește în tot corpul. Acum are metastaze la oase, în măduva spinării, în plămâni și o doare îngrozitor. 

Tot corpul o doare, nu suportă nici să o ating. Urlă să nu o mai ating nici eu și nici medicii și să o ducem acasă. Nu mai pot să o privesc cum se stinge și să nu pot să fac nimic", a mai spus femeia.

"Am nevoie de bani, de bani mulți pentru a-mi salva copilul. Nu știu cum să mai fac, nu știu de ce viața costă, nu știu cum poate Dumnezeu să lase atât de multă durere pe Ecaterina. 

(...) Medicii îi dau morfină și abia atunci se oprește din urlat. Fetița mea moare în chinuri, vă implor ajutorul până nu este prea târziu, trebuie să reușim să strângem banii și să plecăm de urgență în Turcia", a mai explicat mama disperată de situație.

"Medicii au încercat tot ce se putea încerca în România, dar nu se mai poate face nimic pentru ea la noi în țară, doar să așteptăm sfârșitul vieții. Vă implor, trebuie să plecăm acum în străinătate", este mesajul mamei neputincioase din Vaslui care vrea să-şi salveze copilul, potrivit stirilekanald.ro.

×
Subiecte în articol: cancer Vaslui turcia
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close