Antena 3 CNN Actualitate Fetiță pe bicicletă, spulberată de un vitezoman și lăsată să moară pe marginea drumului, în Bistreț, Dolj

Fetiță pe bicicletă, spulberată de un vitezoman și lăsată să moară pe marginea drumului, în Bistreț, Dolj

O fetița în vârstă de șapte ani care traversa strada printr-un loc nepermis, în localitatea Bistreț, a fost spulberată, duminică, de un autoturism care circula cu viteză foarte mare. Șoferul a fugit de la fața locului, imediat după accident. O cameră de vedere instalată în apropiere a surprins momentul.

Fetiță pe bicicletă, spulberată de un vitezoman și lăsată să moară pe marginea drumului, în Bistreț, Dolj
Sursa foto: Cameră de supraveghere
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Aug 2021   •   22:58

Imaginile cu teribilul accident au fost publicate pe Facebook și Youtube.

"În după amiaza zilei de 15.08.2021 s-a dat alarma in Dolj. O fetița în vârstă de șapte ani, care traversa strada printr-un loc nepermis, a fost spulberată de un autoturism care circula în localitatea Bistreț, cu o viteză mult peste limita legală.

Conducătorul auto  nu a oprit nici macar o secundă pentru a vedea ce s-a intamplat cu fetița și a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Din păcate fetița nu a avut nicio șansă iar medicii au constatat decesul acesteia. La fața  locului polițiștii au găsit o jumătate dintr-o plăcută cu numărul de înmatriculare de la un autoturism înmatriculat în Spania. 

De aici a plecat investigația iar poliția a împânzit zona! În doar câteva ore a fost găsit autoturismul abandonat într-o localitate vecină, apoi și autorul. 
Sincere condoleanțe familiei!", a fost mesajul publicat pe Facebook.

Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional!

Tragedia a avut loc in după amiaza zilei de Sfânta Maria. Minora nu s-a asigurat și a traversat printr-un loc nepermis. Nu a mai avut nicio șansa când a fost lovită in plin de o mașina care circula cu viteza prin comuna.  Oamenii au sunat la 112, dar medicii nu au mai putut face nimic. Fetița murise pe loc.

La fața locului polițiștii au găsit o jumătate dintr-o plăcută cu numărul de înmatriculare de la un autoturism înmatriculat în Spania.

De aici a plecat investigația, iar poliția a împânzit zona!   

Luni, polițiștii au găsit autoturismul abandonat într-o localitate vecină, apoi a reușit sa-l prindă si pe soferul fugar. Este vorba despre un bărbat de 30 de ani care consătean cu fetița. Șoferul nu are nicio o ocupație și a declarat când a fost audiat ca nu a oprit pentru ca i-a fost teama de reacția oamenilor.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close