Antena 3 CNN Actualitate Fetiţa răpită din Brăila, găsită de poliţişti cu ajutorul telefonului în casa răpitorului din Vaslui

Fetiţa răpită din Brăila, găsită de poliţişti cu ajutorul telefonului în casa răpitorului din Vaslui

Fetiţa de 13 ani, din Brăila, răpită de un tânăr din Vaslui a fost găsită de poliţişti după ce şi-a deschis telefonul şi l-a lăsat pe silenţios. În câteva zeci de minute, poliţiştii au găsit-o pe copilă în casa răpitorului şi au eliberat-o.

Fetiţa răpită din Brăila, găsită de poliţişti cu ajutorul telefonului în casa răpitorului din Vaslui
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    27 Noi 2022   •   09:49

Totul s-a întâmplat pe 23 noiembrie, în satul Pitulaţi, comuna Scorţaru-Nou din judeţul Brăila, acolo unde tânărul din Vaslui, în vârstă de 22 de ani, a mers pentru a se întâlni cu o tânără de 18 ani pe care o cunoscuse pe internet.

Pentru că nu a găsit-o pe fata de 18 ani, tânărul a intrat în vorbă cu fetiţa de 13 ani, care s-a dovedit a fi verişoara tinerei. Acesta a convins-o pe fată să se urca în maşina sa şi a plecat cu ea.

Mama fetiţei a fost cea care a alertat Poliţia atunci când a aflat că fiica sa a fost răpită.

Ajunsă în casa răpitorului în comuna Băcani din judeţul Vaslui, fata a povestit că a fost violată de tânăr, iar la un moment dat a reuşit să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Poliţiştii au sfătuit-o să lase telefonul deschis, dar pe modul silenţios, iar în câteva zeci de minute au reuşit să identifice casa şi să o salveze pe copilă.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close