Antena 3 CNN Actualitate Fetița salvată de la înec, pe plaja 3 Papuci, în aplauzele oamenilor, a murit la spital

Fetița salvată de la înec, pe plaja 3 Papuci, în aplauzele oamenilor, a murit la spital

Fetița salvată de la înec, pe plaja 3 Papuci, în aplauzele oamenilor, a murit la spital
27 Aug 2018   •   13:38

Fetița de 12 ani, scoasă din apa mării în stop cardio-respirator, vineri, 24 august a.c., căreia inima a început să îi bată, din nou, după ce salvamarii și echipajul de pe ambulanța SMURD au efectuat manevrele de resuscitare în aplauzele celor de pe plajă, a pierdut lupta pentru viață.

Potrivit cadrelor medicale, fetița, transportată la spital în comă, a încetat din viață în cursul zilei de sâmbătă, 25 august a.c..

Salvatorii atrag atenția, din nou, părinților să nu lase copiii nesupravegheați pe plajă sau în apele Mării Negre! De altfel, salvamarii spun că acesta este una din marile probleme cu care se confruntă vara acesta: în condițiile în care marea este agitată, părinții le nesocotesc recomandările și îi lasă pe copii să intre singuri în apă.

Reamintim că, vineri, 24 august a.c., medicii și salvamarii au intervenit pe plaja 3 Papuci pentru salvarea unei micuțe care se aventurase în mare. Din informațiile noastre, fetița era în grija unui asistent maternal, astfel că urmează să se desfășoare o anchetă pentru a se stabili împrejurările care au dus la decesul copilei, scrie replicaonline.ro.

×
Subiecte în articol: copil fetita înecat
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close