Antena 3 CNN Actualitate Fetiţa sechestrată de tată la Chiajna a fost scoasă din casă de poliţişti după 28 de ore de negocieri

Fetiţa sechestrată de tată la Chiajna a fost scoasă din casă de poliţişti după 28 de ore de negocieri

A reușit operațiunea poliției de la Chiajna, acolo unde o copilă de 5 ani a fost eliberată după ce a fost sechestrată de tatăl său. Individul și-a agresat soția și a dat-o afară din locuință şi a ameninţat că va arunca locuinţa în aer.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Mai 2023   •   17:32

Potrivit Inspectoratul General al Poliției Române, operațiunea din Chiajna s-a încheiat în urma activităților de negociere.

Reamintim că, timp de 28 de ore, un bărbat din Chiajna şi-a ţinut ostatic propriul copil și a amenințat că va arunca în aer locuința., după o ceartă cu soţia.

Din fericire, operațiunile de negociere ale Poliţiei au avut succes. 

Fata se află în custodia polițiștilor şi este în afara oricărui pericol. De asemenea, bărbatul se află în custodia Poliției Române.

În urma activităților derulate în cadrul operațiunii, nici fetița, nici bărbatul și nici forțele de ordine nu au suferit vătămări.

Scopul misiunii a fost îndeplinit, spune Poliția Română. Așadar, după 28 de ore de negocieri, cele mai lungi negocieri care au avut loc în România în acest moment, acest bărbat a înțeles că nu aceasta este calea pentru a-și rezolva problemele și a lăsat copilul în libertate. 

La fața locului a ajuns şi avocata bărbatului, care a reușit să intre în curtea locuinței.

Aceasta a declarat presei că ea l-a sunat pe tatăl fetiței de cinci ani, iar acesta a fost de acord ca ea să vină și să discute cu el.

Totodată, avocata a precizat să îl cunoaște personal pe bărbat și că un alt client al său a încercat să îl contacteze pe acesta, însă numai ea a reușit să dea de el la telefon.

×
Subiecte în articol: copil Chiajna
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close