Antena 3 CNN Actualitate O fetiţă din Tulcea a citit cărţile "Pisicile Războinice" şi a dispărut într-o pădure unde a plecat să refacă un traseu din poveste

O fetiţă din Tulcea a citit cărţile "Pisicile Războinice" şi a dispărut într-o pădure unde a plecat să refacă un traseu din poveste

Denisa Gabriela Coadă, o fetiţă în vârstă de 14 ani din Mahmudia, judeţul Tulcea, a dispărut într-o pădure unde a plecat în urmă cu trei zile pentru a reface un traseu din cărţile "Pisicile Războinice".

de Cătălina Buzoianu    |    04 Mar 2023   •   16:02

Duminică dimineaţă, 5 martie 2023, fetiţa dispărută în pădurea din Mahmudia a fost găsită. Copila se afla într-o gară din Timişoara.

Denisa a plecat de acasă pe 1 martie, la ora 05.00, şi a dispărut fără urmă într-o pădure de lângă Mahmudia. Familia crede că fetiţa a plecat să refacă un traseu pe care l-a citit în cărţile "Pisicile Războinice" de care era extrem de pasionată.

Mama Denisei spune că fetiţa a fost văzută pe o cameră de supraveghere în dimineaţa zile de miercuri, 1 martie, în timp ce pleca de acasă, iar ulterior nimeni nu ştie unde s-a dus.

De asemenea, Monica Coadă, mama Denisei, a lansat un apel către cei care ar putea avea informaţii despre fiica ei să anunţe cât mai repede la numărul unic de urgenţă 112.

De asemenea, femeia i-a trimis un mesaj şi fiicei sale şi i-a spus să se întoarcă acasă.

"Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, împreună cu jandarmi, pompieri și voluntari caută o minoră de 14 de ani, pe nume Denisa Gabriela Coadă, care în noaptea de 28 februarie a.c spre 1 martie a.c., a plecat de la domiciliul său, din localitatea Mahmudia și nu a mai revenit până în prezent.

Au fost efectuate căutări cu efective mărite pe raza localităților limitrofe.La acțiunile de căutare din perioada de referință, au participat polițiști din cadrul I.P.J Tulcea, lucrători I.J.J, ISU Delta Tulcea și voluntari, fiind folosite echipamente speciale, câini de urmă și o dronă.

Căutările continuă, pe rază extinsă, atât pe plan local, cât și național în vederea depistării persoanei dispărute, inclusiv cu sprijinul altor structuri operative de poliție din țară.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Subiecte în articol: fetiță dispărută Mahmudia Tulcea
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close