Antena 3 CNN Actualitate Cine era fetița ucisă în această dimineață pe o trecere de pietoni din Prahova. La volan era șeful AJVPS din județ

Cine era fetița ucisă în această dimineață pe o trecere de pietoni din Prahova. La volan era șeful AJVPS din județ

Fetița care a murit, în această dimineață, în comuna Plopu, județul Prahova, era nepoata primarului localității.

Cine era fetița ucisă în această dimineață pe o trecere de pietoni din Prahova. La volan era șeful AJVPS din județ
Sursa foto: agerpres
de Laura Dinu    |    12 Mai 2022   •   10:49

Mariana Bălănescu, femeia de 48 de ani care a fost transportată în stare foarte gravă la Spitalul Floreasca din Capitală este sora primarului comunei Plopu

Șoferul mașinii care le-a spulberat pe trecerea de pietoni este chiar Șeful AJVPS Prahova, Laurențiu Petre. Acesta a fost condus de politie la SJU Ploiești pentru recoltarea de probe. 

Accident grav în Prahova! Un copil și mama lui, spulberați pe trecerea de pietoni. Fetița a murit pe loc

Un accident grav s-a produs, în această dimineață, în comuna Plopu din județul Prahova. O femeie și copilul ei au fost spulberați în timp ce încercau să treacă strada.

Accidentul s-a produs la doar 100 de metri de domiciliul acestora. Mama și fetița au încercat să traverseze strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, pentru a ajunge la școală. Din păcate șoferul în vârstă de 42 de ani nu a reușit să frâneze la timp și le-a lovit în plin. 

La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale, dar și Poliția și pompierii. De asemenea, pe drumul județean a aterizat și elicopterul SMURD care a transportat-o pe femeie la Spitalul Floreasca din Capitală. Aceasta este în stare foarte gravă. 

”La data de 12 mai, în jurul orei 7.30, în comuna Plopu, pe DJ 102 E, s-a produs un accident rutier.

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, în timp ce se afla la volanul autoturismului, la intrare în comuna Plopu, a surprins și accidentat 2 pietoni care se aflau în traversarea părții carosabile.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, femeie în vârstă de 48 de ani și decesul minorei de 8 ani.

În cauză, poliţiştii efectuează verificari pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, anunță poliția.

×
Subiecte în articol: Plopu accident
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close