Antena 3 CNN Actualitate Fetiță de trei ani ucisă de un TIR, în timp ce se juca în curtea casei, în Iași

Fetiță de trei ani ucisă de un TIR, în timp ce se juca în curtea casei, în Iași

O fetiță în vârstă de numai trei ani și-a pierdut viața, astăzi, într-un cumplit accident rutier, chiar în timp ce se juca cu bunica ei în curtea casei. Un TIR scăpat de sub control a dărâmat gardul, a intrat în curte și a trecut peste fetiță și apoi s-a oprit într-un colț al casei.

Fetiță de trei ani ucisă de un TIR, în timp ce se juca în curtea casei, în Iași
de Alin Tarnovschi    |    08 Sep 2020   •   16:36

Tragedia s-a produs în jurul orei 12.00, pe DN 24, în zona Bucium din Iași. Șoferul TIR-ului, un bărbat în vârstă de 55 de ani, conducea dinspre Vaslui către Iași, când, la un moment dat, a pierdut controlul direcției.

Astfel, camionul scăpat de sub control a spulberat gardul unei case, a trecut peste fetița de trei ani care se juca cu bunica ei în curte și apoi s-a oprit în colțul casei.

În urma impactului cu casa, cabina TIR-ului a fost distrusă în totalitate, iar șoferul nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Bunica fetiței a sunat imediat la numărul de urgență 112, iar în scurt timp, la locul accidentului au ajuns mai multe echipaje SMURD și ale Poliției.

Fetiță ucisă de un TIR scăpat de sub control în zona Bucium din Iași

Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața fetiței. Același lucru s-a întâmplat și în cazul șoferului.

"Accident rutier, în Bucium, un TIR a intrat în casă, unde se afla un copil, o fetiță, în curte cu bunica. Aceasta a suferit leziuni cranio-cerebrale incompatibile cu viața. Șoferul TIR-ului a fost zdrobit între cabină și casă", a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași, pentru BZI.ro.

Polițiștii rutieri din Iași au deschis o anchetă și fac cercetări pentru ucidere din culpă pentru a afla cum a fost scăpat de sub control TIR-ul.

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close