Antena 3 CNN Actualitate Fetiţe lovite de o maşină de Poliţie, accident în Bucureşti: "Le-a lovit în plin!"

Fetiţe lovite de o maşină de Poliţie, accident în Bucureşti: "Le-a lovit în plin!"

Un martor la cumplitul accident din Bucureşti, în care două fetiţe au fost lovite de o maşină de Poliţie, a povestit în direct la Antena 3 filmul tragediei.

Fetiţe lovite de o maşină de Poliţie, accident în Bucureşti: "Le-a lovit în plin!"
Sursa foto: Antena 3
13 Ian 2022   •   14:55

Două fetiţe au fost lovite de o maşină de Poliţie, într-un accident grav produs pe strada Laminorului, în Sectorul 1 din Bucureşti.

Una dintre fetiţe a murit, după ce a fost aruncată zeci de metri pe şosea, în timp ce cealaltă fetiţă a rămas întinsă pe asfalt, lângă maşina de Poliţie.

Potrivit ultimelor informaţii, fetiţa care şi-a pierdut viaţa avea 11 ani, iar a doua fetiţă, care a supravieţuit, are 13 ani.

Un tânăr, martor la cumplitul accident, a povestit în direct la Antena 3, cum s-a produs accidentul.

"Am văzut, le-a lovit în plin. O fetiţă cu piciorul rupt, care a rămas pe trecere, şi alta care a fost aruncată 30 de metri. A început lumea să ţipe pentru că ambulanţa a venit greu. A venit o singură ambulanţă, apoi s-a sunat şi a venit şi o altă ambulanţă", a declarat tânărul care a fost martor la accident.

Două fete au fost spulberate de o maşină de Poliţie, accident în Bucureşti | Una dintre fetiţe a murit

Poliţia Capitalei au emis o informare, după accident.

"Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1. Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii.

Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcțiune. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor. Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: accident București
Parteneri
Horoscop 28 mai 2023. Racii merg la sigur, Leii îşi pun ordine în suflet
x close