Antena 3 CNN Actualitate Fiecare persoană ce mergea spre Piaţa Universităţii, verificată de jandarmi. Un bărbat avea sub haină un pistol

Fiecare persoană ce mergea spre Piaţa Universităţii, verificată de jandarmi. Un bărbat avea sub haină un pistol

Fiecare persoană ce mergea spre Piaţa Universităţii, verificată de jandarmi. Un bărbat avea sub haină un pistol
Sursa foto: Foto: Mediafax
de O.P.    |    17 Ian 2012   •   05:58
Pentru a evita violenţele de duminică, forţele de ordine au verificat fiecare persoană care mergea spre Piaţa Universităţii.

Peste o sută de oameni au venit înarmaţi cu lanţuri, cuţite, pietre şi bastoane telescopice. În plus, poliţiştii au descoperit şi mai multe persoane care deţineau droguri.

Un bărbat oprit în zona Spitalului Colţea avea în haină un pistol cu bile. Imediat după lăsarea serii, au apărut şi primele incidente la protestele din capitală. Un bărbat a fost reţinut după ce a fost surprins aruncând cu pietre.

La filtrele organizate de jandarmi s-a constatat că un tânăr avea asupra lui substanţe halocinogene.

Nouă protestatari care încercau să ajungă în Piaţa Universităţii au fost săltaţi de forţele de ordine. Unul dintre cei reţinuţi avea asupra lui petarde, iar un altul avea droguri.

Un întreg grup care venea la protestele din Piaţa Universităţii a fost ridicat. Jandarmii au găsit asupra lor şurubelnite, bolovani si bâte.

Jandarmii au mai reţinut un protestatar care avea asupra sa un cuţit şi un baston telescopic, dar şi un bărbat care deţinea un pistol cu bile.






×
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close