Antena 3 CNN Actualitate Fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dincă a fost scos la licitație. Suma uriașă care a fost obținută pe el

Fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dincă a fost scos la licitație. Suma uriașă care a fost obținută pe el

Fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul disparițiilor celor două fete din Cararal, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, a fost vândut la licitație de Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI).

Fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dincă a fost scos la licitație. Suma uriașă care a fost obținută pe el
de Dan Gabor    |    22 Sep 2020   •   19:30

Anchetatorii au gasit în curtea lui Gheorghe Dincă 29.130 de kilograme de fier vechi, țevi, fier brut, tablă și alte deseuri, cantitate care s-a vândut cu suma de 15.584 de lei, potrivit Digi24.

ANABI a scos la licitație și două dintre mașinile lui Dincă, o dubița, care prețul de pornire de 3.763 de lei, și o furgonetă, pentru care licitația pornește de la 4.922 de lei. La sfârșitul lunii iunie, familia Melencu a depus o contestație referitoare la vânzarea autoturismului lui Gheorghe Dincă, marca Renault, care ar fi fost folosit la răpirea Luizei Melencu și a Alexandrei Macesanu. Tribunalul Olt a admis cererea, iar mașina a fost retrasă de la licitație.

Pe data de 23 iulie s-a împlinit un an de când Alexandra Măceșanu a fost văzută în viaţă ultima dată la Caracal, în judeţul Olt. Pentru familia adolescentei, care ar fi fost răpită şi ucisă de Gheorghe Dincă, a trecut un an de chinuri şi incertitudini. Pe de o parte, datele despre faptul că Alexandra ar fi în viaţă nu au fost credibile. Pe de altă parte, cadavrul ei nu a fost găsit.

Autorităţile au mers din greşeală în greşeală din momentul în care au fost sesizate de familia Alexandrei că fata a dispărut până în momentul descinderii în sine.

10 greşeli majore făcute de autorităţi au fost contorizate chiar de către magistraţi, care au verificat de ce nu s-a intrat în casa lui Dincă atunci când au avut adresa. Unele dintre aceste greşeli sunt chiar investigate penal.

Inspecţia judiciară a analizat pas cu pas măsurile luate din momentul în care mama fetei a sesizat dispariţia ei.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close