Antena 3 CNN Actualitate Fii la putere! Campanie de promovare a lecturii în Reşiţa, susţinută de Antena 3 şi Fundaţia Mereu Aproape

Fii la putere! Campanie de promovare a lecturii în Reşiţa, susţinută de Antena 3 şi Fundaţia Mereu Aproape

Fii la putere! Campanie de promovare a lecturii în Reşiţa, susţinută de Antena 3 şi Fundaţia Mereu Aproape
Sursa foto: Foto: VideoNews
25 Iun 2015   •   09:52
Fii la putere! Antena 3 este la tine în oraş! Timp de două săptămâni, jurnaliştii Antena 3 străbat ţara cu caravana pentru a aniversa zece ani de la înfiinţarea postului nostru. 
 
Îi veţi vedea pe jurnaliştii voştri favoriţi în centrul oraşului, în parc, la terasă, la cumpărături. Vin să spună povestea oraşului şi a oamenilor săi. Nu ezitaţi să staţi de vorbă cu ei şi să faceţi selfie-uri pe care mai apoi să le postaţi pe pagina de facebook Antena 3 România.
 
Azi, jurnaliştii Antena 3 sunt la Reşiţa. Maria Coman, Alessandra Stoicescu, Cristina Ţopescu şi Felix Rache se întâlnesc cu bănăţenii. Pentru că Banatu-i fruntea, nu-i aşa? 
 
O să aflaţi astăzi, de la colegii noştri, de ce Reşiţa e un oraş unic în Europa. Prima oprire a caravanei Antena 3 este în centrul civic al oraşului, unde exact  zilele acestea are loc o campanie de promovare a lecturii. 
 
Antena 3 a participat la această campanie, prin fundaţia "Mereu Aproape" şi a donat mai multe cărţi de care să se bucure toţi oamenii din Reşiţa. 
 
"Este foarte important, pentru că prin cărţi oferim cunoaştere şi orice carte pentru noi este un ajutor, pentru că noi am pornit de la zero şi acum avem peste 60 - 70.000 de cărţi, de la dumneavoastră, de la oameni, de la primar. Am reuşit. Putem spune că am reuşit", a explicat directorul Marius Motoşan.
 
Alessandra Stoicescu a stat de vorbă şi cu copiii de la centrul ABC, care au povestit care sunt cărţile lor preferate. 
 
De altfel, jurnaliştii Antena 3 din caravană îi aşteaptă pe reşiţeni în Piaţa Tricolorului, de la ora 11:00. 
 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close