Antena 3 CNN Actualitate Fii la putere! Ce performanţă au reuşit "fraţii Discovery"

Fii la putere! Ce performanţă au reuşit "fraţii Discovery"

Fii la putere! Ce performanţă au reuşit "fraţii Discovery"
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    29 Iun 2015   •   12:18

Fii la putere! Antena 3 este aici, chiar la tine în oraş! Timp de două săptămâni, toate vedetele noastre străbat ţara cu caravana Antena 3. La 10 ani de la înfiinţarea postului nostru, cei mai cunoscuţi ziarişti din România vor intra în casă nu doar prin intermediul televizorului.

Îi veţi vedea pe ziariştii voştri favoriţi în centrul oraşului, în parc, la terasă, la cumpărături. Vin să spună povestea oraşului şi a oamenilor săi. 

Nu ezitaţi să staţi de vorbă cu ei şi să faceţi selfi-uri pe care mai apoi să le postaţi pe pagina de Facebook Antena 3 România. Fii la putere! 

Fraţii Stelian şi Emilian Bodnari au reuşit să facă performanţă acolo unde nici Discovery nu a reuşit. Este vorba despre documentarele de excepţie realizate de ei.
 
Cel mai recent material este şi cel în care Stelian a făcut cea mai lungă pândă la vizuina unor bursusi. El a stat acolo şapte ore şi jumătate fără succes. 
 
Ulterior, a filmat ceva ce încă nu a reuşit nimeni până acum: o acvilă al cărei cuib l-a descoperit el însuşi.
 
"După două zile de umblat prin ploaie şi ceaţă am găsit cuibul. E într-un brad, dar pentru a nu deranja cuibul şi perechea, am urcat într-un brad de alături şi am filmat", a povestit Stelian Bodnari.

×
Subiecte în articol: Fii la putere
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close