Fii la putere! Cum arată groapa de gunoi din munţii Sucevei

de G.S.    |    29 Iun 2015   •   18:03
Fii la putere! Antena 3 este aici, chiar la tine în oraş! Timp de două săptămâni, toate vedetele noastre străbat ţara cu caravana Antena 3. La 10 ani de la înfiinţarea postului nostru, cei mai cunoscuţi ziarişti din România vor intra în casă nu doar prin intermediul televizorului.
 
Îi veţi vedea pe ziariştii voştri favoriţi în centrul oraşului, în parc, la terasă, la cumpărături. Vin să spună povestea oraşului şi a oamenilor săi. 
Nu ezitaţi să staţi de vorbă cu ei şi să faceţi selfi-uri pe care mai apoi să le postaţi pe pagina de Facebook Antena 3 România. Fii la putere! 
 
După Târgu Jiu, Reşiţa şi Alba Iulia, jurnaliştii Antena 3 au ajuns la Suceava. Sabina Iosub, Ela Crăciun, Adrian Măniuţiu şi Răzvan Dumitrescu vă arată frumuseţile Bucovinei şi va spun povestea Sucevei. 
 
Ionuţ Cristache şi Felix Rache au transmis cât de frumos este peisajul din Suceava, dar şi peisajul de la groapa de gunoi pe care vrea să o realizeze domnul Flutur, chiar pe munte. Totuşi, lucrările au fost sistate recent. 
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close