Antena 3 CNN Actualitate Fii la putere! Descoperă barul din Reşiţa sfinţit cu sobor de preoţi, doar-doar o rămâne deschis

Fii la putere! Descoperă barul din Reşiţa sfinţit cu sobor de preoţi, doar-doar o rămâne deschis

Fii la putere! Descoperă barul din Reşiţa sfinţit cu sobor de preoţi, doar-doar o rămâne deschis
25 Iun 2015   •   20:26

Fii la putere! Antena 3 este aici, chiar la tine în oraş! Timp de două săptămâni, toate vedetele noastre străbat ţara cu caravana Antena 3. La 10 ani de la înfiinţarea postului nostru, cei mai cunoscuţi ziarişti din România vor intra în casă nu doar prin intermediul televizorului.
 
Îi veţi vedea pe ziariştii voştri favoriţi în centrul oraşului, în parc, la terasă, la cumpărături. Vin să spună povestea oraşului şi a oamenilor săi.

Nu ezitaţi să staţi de vorbă cu ei şi să faceţi selfi-uri pe care mai apoi să le postaţi pe pagina de facebook Antena 3 România. Fii la putere!

Într-o intervenţie în emisiunea "La ordinea zilei", Felix Rache şi Maria Coman au prezentat barul din Reşiţa pentru care s-au făcut toate eforturile să rămână deschis.

Este vorba despre un bar care a fost sfinţit cu sobor de preoţi, la inaugurarea căruia a participat preşedintele Consiliului Judeţean şi pentru care sfeştania s-a făcut pe masa de biliard, a spus Maria Coman.

"Cu toate acestea, "nu se găsesc 500 de mii de euro ca stadionul din Reşiţa să fie refăcut şi cei care s-au calificat la Olimpiada de anul viitor să aibă unde să se antreneze", a mai spus Maria Coman.

×
Subiecte în articol: Fii la putere Felix Rache Maria Coman
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close