Antena 3 CNN Actualitate Fii la putere! Echipa Antena 3 a ajuns la Reşiţa. "Pe niciun furnal nu mai iese fum"

Fii la putere! Echipa Antena 3 a ajuns la Reşiţa. "Pe niciun furnal nu mai iese fum"

24 Iun 2015   •   19:59

Fii la putere! Azi, jurnaliştii Antena 3 Maria Coman, Alessandra Stoicescu, Cristina Ţopescu, Felix Rache şi Ionuţ Cristache ajung în Banat, la Reşiţa.

Întâlnirea a avut loc în Centrul Civic, acolo unde oamenii au avut posibilitatea să-şi spună poveştile şi ofurile. 
 
"E vorba despre dragoste, despre esenţa Antenei 3. Acum, la Reşiţa, pe niciun furnal nu mai iese fum. Asta vor oamenii să ne spună. Că ar vrea ca la Bucureşti să se discute mai mult despre problemele astea" a explicat Alessandra Stoicescu.
 
"E foarte important să vorbim despre problemele acestor oameni. S-a închis tot, sunt într-o situaţie foarte grea. Mâine vă vom spune şi ce are Reşiţa unic" a spus Maria Coman.


Fii la putere! Antena 3 este aici, chiar la tine în oraş! Timp de două săptămâni, colegii noştri străbat ţara cu caravana Antena 3.

La 10 ani de la înfiinţarea postului nostru, cei mai cunoscuţi jurnalişti din România vor intra în casă nu doar prin intermediul televizorului.

Îi veţi vedea pe ziariştii voştri favoriţi în centrul oraşului, în parc, la terasă, la cumpărături. Vin să spună povestea oraşului şi a oamenilor săi. Nu ezitaţi să staţi de vorbă cu ei şi să faceţi fotografii pe care mai apoi să le postaţi pe pagina de facebook Antena 3 România.

×

ȘTIRI

Petrolul rusesc, interzis de astăzi în UE. Ce urmeaza după intrarea în vigoare a embargoului

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close