Antena 3 CNN Actualitate Fii la putere! Eugen Pepenaru şi Anghel Oliver, doi bravi militari care au purtat steagul României în teatrele de luptă

Fii la putere! Eugen Pepenaru şi Anghel Oliver, doi bravi militari care au purtat steagul României în teatrele de luptă

Fii la putere! Eugen Pepenaru şi Anghel Oliver, doi bravi militari care au purtat steagul României în teatrele de luptă
23 Iun 2015   •   15:58

Fii la putere! Antena 3 este aici, chiar la tine în oraş! Timp de două săptămâni, realizatorii Antena 3 străbat ţara cu caravana Antena 3. La 10 ani de la înfiinţarea postului nostru, vrem să vă intrăm în casă nu doar prin intermediul televizorului. Îi veţi vedea pe ziariştii voştri favoriţi în centrul oraşului, în parc, la terasă, la cumpărături.

Venim să spunem povestea oraşului şi a oamenilor săi. Nu ezitaţi să staţi de vorbă cu noi şi să faceţi selfie-uri pe care mai apoi să le postaţi pe  pagina de facebook Antena 3 România. Diseară, de la ora 21.30, vedetele Antenei 3 vă aşteaptă la Poarta Sărutului din ansamblu Brâncuşi. Fii la putere!

Carmen Avram a stat de vorbă cu plutonierul major Eugen Pepenaru, dar şi cu locotenent-colonelul Anghel Oliver. Interviul cu cei doi bravi militari a avut loc la Mausoleul Ecaterinei Teodoroiu de la Târgu Jiu.

Plutonierul major Eugen Pepenaru este unul dintre membrii vestitului batalion "Scorpionii Negri" din Craiova. Un militar de nota 10 care a reprezentat România în prima linie a frontului, precum cea din Afganistan.



×
Subiecte în articol: Fii la putere carmen avram
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close