Antena 3 CNN Actualitate Fii la putere! Gara din Reşiţa a fost modernizată, dar pe aici mai circulă un singur tren

Fii la putere! Gara din Reşiţa a fost modernizată, dar pe aici mai circulă un singur tren

Fii la putere! Gara din Reşiţa a fost modernizată, dar pe aici mai circulă un singur tren
Sursa foto: Foto: VideoNews
25 Iun 2015   •   13:33
Fii la putere! Antena 3 este aici, chiar la tine în oraş! Timp de două săptămâni, toate vedetele noastre străbat ţara cu caravana Antena 3. La 10 ani de la înfiinţarea postului nostru, cei mai cunoscuţi ziarişti din România vor intra în casă nu doar prin intermediul televizorului. 
 
Îi veţi vedea pe ziariştii voştri favoriţi în centrul oraşului, în parc, la terasă, la cumpărături. Vin să spună povestea oraşului şi a oamenilor săi. 
 
Nu ezitaţi să staţi de vorbă cu ei şi să faceţi selfi-uri pe care mai apoi să le postaţi pe pagina de facebook Antena 3 România. Fii la putere! 
 
Reşiţa este oraşul unde a fost construită prima locomotivă din România şi este, în acelaşi timp, oraşul care are acum o gară prin care circulă un singur tren. 
 
Muzeul  este singurul în aer liber din Europa, iar toate piesele expuse sunt fabricate la Reşiţa. Din păcate situaţia muzeului e una controversată. Şi tot din păcate, Reşiţa are o gară prin care mai circulă acum un singur tren. 
 
Colegii noştri Maria Coman şi Felix Rache au prins exact momentul plecării din gară a singurului tren care trece prin Reşiţa. 
 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close