Antena 3 CNN Actualitate Fii la putere! La un an şi jumătate de la tragedia din Apuseni, jurnaliştii Antena 3 stau de vorbă cu moţii salvatori

Fii la putere! La un an şi jumătate de la tragedia din Apuseni, jurnaliştii Antena 3 stau de vorbă cu moţii salvatori

Fii la putere! La un an şi jumătate de la tragedia din Apuseni, jurnaliştii Antena 3 stau de vorbă cu moţii salvatori
Sursa foto: Foto: VideoNews
27 Iun 2015   •   14:56
Fii la putere! Antena 3 este la tine în oraş! Timp de două săptămâni, jurnaliştii noştri străbat ţara cu caravana Antena 3. 
 
La 10 ani de la înfiinţarea postului nostru, cei mai cunoscuţi oameni de televiziune din România vor intra în casă nu doar prin intermediul televizorului. Mergeti la intalnirea cu jurnalistii voştri favoriţi. Ei vin să spună povestea oraşului şi a oamenilor săi. 
 
Căutam oameni de nota 10, oameni care au facut bine comunitatii in care traiesc, oameni cu performante, tineri care aspira la o Romanie mai buna. 
 
Colegii noştri Dana Grecu, Adina Anghelescu, Gabi Balaşu, Felix Rache şi Ionuţ Cristache sunt astăzi la Alba Iulia în cetatea Alba Carolina. 
 
La aproape un an şi jumătate de la incidentul aviatic din Apuseni, nu trece zi în care moţii salvatori să nu se gândească la tragica noapte de 20 ianuarie. 
 
Au devenit eroii unei naţiuni după ce au reuşit imposibilul. Însă viaţa lor nu s-a schimbat în niciun fel. Au rămas aceiaşi oameni simpli, cu viaţa lor din vârf de munte, gata oricând să întindă o mână celor aflaţi la nevoie. 
 
Jurnaliştii Antena 3 au stat de vorbă cu aceştia, la 10 ani de aniversare a postului.
 

×
Subiecte în articol: jurnalisti Antena 3 tragedie apuseni oras
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close