Fii la putere! Reşiţa găzduieşte o fântână cinetică, UNICĂ în Europa

de G.S.    |    25 Iun 2015   •   12:02
Fii la putere! Antena 3 este aici, chiar la tine în oraş! Timp de două săptămâni, toate vedetele noastre străbat ţara cu caravana Antena 3. 
 
La 10 ani de la înfiinţarea postului nostru, cei mai cunoscuţi ziarişti din România vor intra în casă nu doar prin intermediul televizorului. Îi veţi vedea pe ziariştii voştri favoriţi în centrul oraşului, în parc, la terasă, la cumpărături. Vin să spună povestea oraşului şi a oamenilor săi. 
 
Nu ezitaţi să staţi de vorbă cu ei şi să faceţi selfi-uri pe care mai apoi să le postaţi pe pagina de facebook Antena 3 România. Fii la putere! 
 
România este pe harta celor mai frumoase locuri din lume datorită celei mai spectaculoase cascade din judeţul Caraş Severin. Cascada Bigăr este considerată de site-urile de specialitate ca fiind chiar cea mai frumoasă din lume. 
 
Alessandra Stoicescu a explicat că Reşiţa ascunde multe comori pe care românii nu le ştiu foarte bine. Printre acestea se numără şi fântâna din centrul Reşiţei, o fântână cinetică, unică în Europa. 
 
Sandra Stoicescu, Maria Coman, Cristina Ţopescu şi Felix Rache vor dezvălui, pe parcursul zilei, mai multe din aceste comori. 
 
Fii la putere!
 

Parteneri
x close