Antena 3 CNN Actualitate Fiii vrăjitoarei Sidonia află dacă vor fi arestaţi în cazul crimei de la Padina. Informaţii de ultimă oră despre victimă

Fiii vrăjitoarei Sidonia află dacă vor fi arestaţi în cazul crimei de la Padina. Informaţii de ultimă oră despre victimă

Cei trei suspecți în cazul crimei comise la petrecerea cu vedete de la Padina au fost scoși din arest și duși, din nou, în fața procurorilor.

de Ana Ciuvică    |    Bogdan Borza    |    12 Feb 2024   •   09:53

Ei au ajuns, luni dimineață, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pentru a afla dacă vor fi arestați preventiv, în contextul în care procurorii solicită dispunerea acestei măsuri pentru 30 de zile.

Anterior, suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore, duminică, la capătul unor audieri care au durat o jumătate de zi.

Cei trei sunt frați și sunt fiii vrăjitoarei Sidonia.

Marin Laurențiu, Marin George Armando şi Marin Louis Justin au vârste între 19 și 32 de ani și fac parte dintr-una dintre cele mai temute grupări interlope din București.

Gruparea este condusă de Marin Fabian, soțul Sidoniei, și a fost acuzată, de-a lungul timpului, de proxenetism, cămătărie, tâlhărie, trafic de droguri și înșelăciune. 

Scandalul și crima de la Padina au avut loc după o petrecere la care au participat vedete din showbiz-ul autohton: Alex Velea, Antonia și Alina Eremia.

Bărbatul măcelărit de fiii vrăjitoarei Sidonia a fost lovit cu maceta de 20 de ori

Potrivit primelor informații, bărbatul ucis ar fi cel care ar fi declanșat conflictul cu cei trei suspecți, după ce aceștia din urmă ar fi făcut comentarii nepotrivite la adresa soției sale.

El l-ar fi lovit pe unul dintre frații suspecți. Acesta din urmă a scos o macetă și, urmat de frații săi, și-a urmărit agresorul prin restaurat, reușind să îl încolțească în spatele tejghelei, unde l-a înjunghiat.

Victima a reușit să fugă până în parcare, unde a fost înjunghiată din nou.

Bărbatul ucis lucra la o firmă de pază și avea doi copii

După crimă, cei trei au fugit cu mașina, fiind reperați de polițiști în dreptul cabanei Cuibul cu Dor.

Medicii legiști fac astăzi necropsia bărbatului ucis la Padina, care ar fi fost înjunghiat de circa 20 de ori.

Sorin Anghel, zis Sârbul, avea 41 de ani. Originar din Târgoviște, era angajat la o firma de paza și avea doi copii minori.

În același incident, cumnatul său a fost rănit și a ajuns la spitalul din Târgoviște.

Alte trei femei aflate în stare de șoc au primit îngrijiri medicale. Una dintre ele este șotia bărbatului ucis.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close