Antena 3 CNN Actualitate Fiică de primar cu probleme penale, consilier în Parlamentul European

Fiică de primar cu probleme penale, consilier în Parlamentul European

Fiică de primar cu probleme penale, consilier în Parlamentul European
Sursa foto: Foto: Facebook
04 Oct 2016   •   10:54

Trimis în judecată pentru luare de mită, primarul Brașovului George Scripcaru are și un motiv de mulțumire. Și asta pentru că își ține fiica departe de scandalul în care este implicat. Andreea Scripcaru se află în Bruxelles, unde lucrează acum ca și consilier al europarlamentarului PNL Daniel Buda.

Andreea Scripcaru a început din postul de consilier, astfel că în 2014 a fost angajată la Oficiul Român pentru Drepturi de Autor (ORDA), în funcția de consilier debutant în cadrul Serviciului IT, Relații Internaționale și Proiecte, scrie WOWbiz.

Fiica primarului nu este singurul copil de politician care lucreazaă la Parlamentul European. Diana Corlățean, fiica senatorului PSD Titus Corlățean, lucrează ca stagiar la sediul din Bruxelles al Parlamentului European, la cabinetul eurodeputatului Andi Cristea (PSD), iar Bogdan Man, fiul deputatului PNL Mircea Man, este și el consilier la Parlamentul European. Nu în ultimul rând, Mihnea, fiul fostului premier Adrian Năstase, lucrează ca asistent la cabinetul eurodeputatului social-democrat Cătălin Ivan, acolo unde se ocupa de relația UE-Rusia.

 

×
Subiecte în articol: George Scripcaru
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close