Antena 3 CNN Actualitate Fiica lui Dan Condrea ar putea ajunge la un asistent maternal. Laura Georgescu: ”Statul acționează ca un traficant de minori!”

Fiica lui Dan Condrea ar putea ajunge la un asistent maternal. Laura Georgescu: ”Statul acționează ca un traficant de minori!”

Fiica lui Dan Condrea ar putea ajunge la un asistent maternal. Laura Georgescu: ”Statul acționează ca un traficant de minori!”
08 Sep 2016   •   09:47

Laura Georgescu a afirmat, joi, pe treptele Tribunalului București, că statul român acționează ca un traficant de minori, după ce s-a cerut plasament de urgenţă la un asistent maternal în cazul copilului lui Dan Condrea, pentru a putea fi monitorizat.

Reprezentanţii Protecţiei Copilului au depus deja o cerere în acest sens, după ce asistenţii sociali au constatat că fetiţa ”este bulversată”.

”Obiectul acestui dosar este ilegal, ilegitim și amoral. Copilul meu are mamă!”, a spus Laura Georgescu, joi dimineață, precizând că nu va renunța la lupta și cere ca procesul să se judece la altă instanță.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident auto produs pe 22 mai, pe un drum din judeţul Ilfov, în apropiere de localitatea Buftea.

Procurorii au deschis o anchetă şi au stabilit că, în ziua producerii accidentului, în intervalul de aproximativ o oră, maşina condusă de Condrea a efectuat 13 deplasări tur-retur pe traseul Buftea-Corbeanca.

 

 

×
Subiecte în articol: Dan Condrea accident dan condrea
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close