Antena 3 CNN Actualitate Fiica lui Dincă a dat cărțile pe față! Când a vorbit ultima dată cu tatăl ei: „Noi, ceilalți, suntem nevinovați!”

Fiica lui Dincă a dat cărțile pe față! Când a vorbit ultima dată cu tatăl ei: „Noi, ceilalți, suntem nevinovați!”

Fiica lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea și a vorbit despre relația pe care a avut-o de-a lungul anilor cu tatăl ei. Dacă până acum Daniela Dincă s-a ferit sa spună lucrurilor pe nume, sătulă de acuzații și amenințări, femeia a dat cărțile pe față.

Fiica lui Dincă a dat cărțile pe față! Când a vorbit ultima dată cu tatăl ei: „Noi, ceilalți, suntem nevinovați!”
09 Ian 2020   •   10:45

Daniela Dincă, pe care procurorii au audiat-o de câteva ori în cazul Caracal, a vorbit într-un interviu difuzat la România TV despre relația pe care a avut-o de-a lungul anilor cu tatăl ei.

"Eu nu am avut o legătură extrem de apropiată cu tatăl meu. Este adevărat, este părintele meu, îl respect, dar eu, de mică, am fost crescută de bunicii din partea mamei și am fost întotdeauna atașată de ei", a dezvăluit Daniela Dincă.

Fata criminalului din Caracal a povestit și faptul că, după ce și-a terminat studiile, ea s-a stabilit în alt oraș, apoi a plecat în Italia. Acolo, a fost mai apropiată de mama sa, pe care de altfel a și luat-o în ultima vreme acasă la ea, pentru a fi lângă nepoți.

"Suntem o familie normală. Dacă tatăl meu a făcut ceva, el va plăti, dar noi ceilalți suntem nevinovați. Trăim într-un calvar de luni de zile, cu amenințări telefonice și pe internet pentru niște lucruri care nu au legătură cu noi. Vom vedea după ce se va termina totul, ce măsuri vom lua", a mai declarat Daniela Dincă.

Mai mult, pentru a se lămuri totul, fiica lui Gheorghe Dincă a spus de când nu a mai vorbit cu tatal ei. "Am luat legătura cu el în februarie, atunci când a murit bunica mea. Trebuia sa discutam, fiindcă era un eveniment trist în familie. Atât. De la acel telefon, nu a mai existat o convorbire telefonica între noi", a mai spus Daniela Dincă.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă daniela dinca
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close