Antena 3 CNN Actualitate Fiica lui Mircea Diaconu, la Sinteza zilei: Candidatura la europarlamentare, ultima şansă de a şterge pata pusă de ANI. Altfel, rămâne ca ei

Fiica lui Mircea Diaconu, la Sinteza zilei: Candidatura la europarlamentare, ultima şansă de a şterge pata pusă de ANI. Altfel, rămâne ca ei

Fiica lui Mircea Diaconu, la Sinteza zilei: Candidatura la europarlamentare, ultima şansă de a şterge pata pusă de ANI. Altfel, rămâne ca ei
20 Mar 2014   •   23:40

Ana Diaconu, fiica maestrului Mircea Diaconu, a vorbit în ediţia de joi a emisiunii "Sinteza Zilei", de la Antena 3, despre decizia tatălui ei de a candida ca independent la alegerile europarlamentare, din 25 mai.

"A fost propunerea mea. Eu am fost foarte tristă (de decizia PNL de a-l scoate pe Mircea Diaconu de pe listele pentru europarlamentare). (...) Pentru tatăl meu, a candida la europarlamentare era ultima şansă de a-şi repara numele, de a şterge acea pată pusă de ANI. Altfel, rămâne ca ei", a declarat Ana Diaconu.

Fiica actorului a explicat, la Antena 3, cum poate fi susţinut cu semnături Mircea Diaconu, pentru europarlamentare, atât din ţară, cât şi din Bucureşti.

"Formularele pot fi găsite pe pagina de Facebook: Pentru Mircea Diaconu. De acolo se poate printa formularul, completa şi apoi trebuie trimis în Bucureşti. (...) Pentru cei din Bucureşti, astăzi am obţinut autorizaţia pentru a avea puncte fixe, unde voluntarii vor sta şi vor strânge tabele şi semnături", a spus Ana Diaconu, la Antena 3.

Aceste puncte sunt: în faţa Teatrului Nottara, în Piaţa Universităţii, pe partea muzeului, în piaţa Unirii, chiar în faţa magazinului, în piaţa Romană, la coloane, în Piata Victoriei, colţ cu Lascăr Catargiu, în Centrul Istoric, la Piaţa Sudului, Piaţa Progresu şi la gura de metrou Brâncoveanu.



×
Subiecte în articol: Mircea Diaconu Sinteza Zilei
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close