Antena 3 CNN Actualitate Fiica lui Radu Beligan spectacol pentru copiii cu autism! 

Fiica lui Radu Beligan spectacol pentru copiii cu autism! 

Fiica lui Radu Beligan spectacol pentru copiii cu autism! 
20 Mar 2017   •   17:14

Lamia Beligan va juca în data de 2 aprilie 2017, de la ora 19:00, la Teatrul Excelsior, rolul carierei sale, pentru copiii cu autism ai centrelor Asociației de Terapie Comportamentală Aplicata – ATCA.

Cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului, ATCA, în parteneriat cu Teatrul Excelsior și Primăria Municipiului București, prin intermediul generozității Lamiei Beligan, organizează o reprezentație unicat a spectacolului „Vivien Leigh. Ultima conferință de presă‟.

Lamia Beligan, care îi dă viață într-un fel absolut tulburător celebrei actrițe Vivien Leigh în spectacolul „Ultima conferință de presă‟, va juca, în data de 2 aprilie 2017, orele 19:00, la Teatrul Excelsior, rolul carierei ei, din inimă pentru inima copiilor cu autism.

„Acest spectacol în care am investit toată puterea, sensibilitatea și dragostea mea, îl donez din suflet acestor copii aflați în suferință care au atât de mare nevoie de suportul nostru.‟, a declarat Lamia Beligan.

Fondurile obținute din vânzarea biletelor vor ajuta cei 110 copii cu autism ai centrelor ATCA să-și continue terapia atât de necesară lor,  pentru o viață în condiții mai bune.

×
Subiecte în articol: Radu Beligan fiica autism
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close